Le kdo ne razmišlja o svojem gnezdu? Tako kot mnogi pari sta tudi Anja in Peter že od prvega trenutka, ko se je zgodila simpatija, začela sanjati o svoji hiški.

Čarobni in varni, morda na obrobju mesta, pa daleč od mestnega prometa.

Z nami zgradite svojo ZI sanjsko hiško!

 

Od tu naprej bi se lahko sanje bolj ali manj kaj hitro končale, saj bi zavladala kruta realnost, ki zajema vse od birokracije, garanja, letanja od obrtnika do obrtnika … Pa se je na srečo pričela pisati nova uspešna zgodba, saj je Anja med iskanji gradbenih ponudnikov odkrila prav nas in našo sanjsko hiško.

 

 
 

Nekaj tehničnih informacij o ZI Hiški

Hiša je klasične zasnove ter videza ter se lahko  vklopi v okolico. Gradnja je opečna iz modularne opeke.

Neto površina hiše: 169,10 m2

Neto površina pritličja: 84,27 m2

Neto površina mansarde: 84,29 m2

Bruto površina hiše: 192,00 m2

Bruto površina pritličja: 96,00 m2

Bruto površina mansarde: 96,00 m2

Etažnost: mansarda+pritličje

Streha: dvokapnica

Predvidena stanovanjska hiša obsega pritličje ter mansardo. V pritličju je predviden vhod, bivalni prostori – kuhinja, jedilnica, dnevna soba, manjša kopalnica, tehnični prostor – kurilnica in dodatna soba, ki služi kot kabinet.

Mansarda obsega dve otroški sobi, spalnico z garderobo, kopalnico ter manjši pomožni prostor.

Pritličje ima standardno svetlo višina prostorov 2,60 m, v mansardi pa 2,40 m. Nad mansardo je neogrevano podstrešje, ki je izven toplotnega ovoja.

Predvidena so PVC-Alu okna, senčenje je predvideno z zunanjimi žaluzijami. Na stenah objekta je predvidena toplotna izolacija grafitni stiropor v debelini 20 cm. Temeljna plošča ima predvideno XPS izolacijo debeline 10 cm, izolacija pod tlaki v pritličju pa je predvidena v debelini 15 cm. Streha je izolirana s celulozo v debelini 40 cm. Stene so ometane s strojnimi ometi in pobeljene. Notranje in zunanje okenske police so kamnite.

Streha je opečnata na lesenem ostrešju.

Ogrevanje je s predvideno s toplotno črpalko zrak – voda. Predviden je tudi sistem prisilnega prezračevanja z vračanjem toplote odpadnega zraka – rekuperacija.

Hiša je predvidena za gradnjo v pasivnem standardu.

Možnost izvedbe do poljubne faze.

 

 

 

Kontaktirajte nas!

Z ZI sanjsko hiško uresničite

sanje o lastnem domu!

 

Po pogovoru z nami je padla tista velika odločitev, ki jo večina ljudi sprejme le enkrat v življenju. Anja in Peter sta spoznala, da smo mi pravi odgovor na vsa njuna vprašanja in želje, saj bomo zanju zgradili ZI sanjsko hiško, ki ustreza vsakemu življenjskemu slogu in velikosti vsakega žepa.

 

Kontaktirajte nas!

Kaj nas in ZI sanjsko hiško dela tako zelo posebne in drugačne?

 

Kontaktirajte nas!

Skupaj z nami do svoje sanjske hiške na enostaven način

 
  • Z unikatnim sistemom na ključ poskrbimo tudi za najmanjše detajle.
  • Strokovno vodimo, kakovostno svetujemo, vsa gradbena dela pa izvajamo optimalno ter tehnično dovršeno.
  • ZI sanjsko hiško odlikuje opečna klasična gradnja, moderen videz, zlitje vrhunskih detajlov, funkcionalnost in estetska usklajenost, odlično razmerje med odprtostjo ter zasebnostjo, gradnja pa je mogoča tako v mestnem kot tudi vaškem okolju.

Kontaktirajte nas!

Razbrenimo vas skrbi, prihranimo čas in mirne živčke

 

Nabiranje znanj, iskanje najboljših izvajalcev in koordinacija gradbenih del zahtevajo ogromno znanja, energije in časa. Potem pa še služba in otroci? Prepustite težko delo nam!

  • Svoje znanje črpamo iz individualnih in skupinskih izkušenj, talenta in znanja, saj so v naši ekipi samo prekaljeni mojstri.
  • Naša ekipa je srčno predana temu, da vam pomaga do ZI sanjske hiške - takšne, ki ste si jo vedno želeli.


Naša misija pa sega še naprej od gradnje hiše, saj nam je dolgoročen cilj graditi tudi kakovostna in zanesljiva partnerska razmerja.

Kontaktirajte nas!

Zadovoljni boste, da ste izbrali svojo ZI sanjsko hiško

 

Tako kot sta zadovoljna Anja in Peter, ki že uživata v svojem novem domu. Ne prepustite gradnje hiše naključju, naj bo njuna zgodba vaš navdih! Zgradite ZI sanjsko hiško z nami tudi vi!

 

Želim prejemati e-novice

72257