Gradbeništvo

NAŠE STORITVE

 

Gradimo vrhunske stanovanjske ter poslovne objekte, pasivne in nizkoenergetske hiše, ter prenovimo že obstoječe objekte. Prevzamemo vsa zidarska dela, skupaj z našo ekipo podizvajalcev pa vam po želji zgradimo tudi hišo na ključ.

Nudimo vam tudi možnost energetskega svetovanja ter PHPP izračuna, ki ga boste potrebovali pri pridobivanju nepovratnih sredstev.

Želite predračun za gradnjo hiše ali poslovnega objekta?

Od vas bomo potrebovali:

  • popis del, ki vam ga je izdelal projektant,
  • tlorise,
  • lokacijo, kjer naj bi potekala gradnja,
  • vaš kontakt za morebitna vprašanja.

Ko bomo prejeli vaše povpraševanje, vas bo poklical strokovni sodelavec, ki pripravlja ponudbe. Dogovorili se boste za ogled zemljišča,kjer želite graditi, potem pa vam bomo v najkrajšem času izdelali ponudbo.

Če potrebujete pomoč pri snovanju vaše sanjske hiše ali pa preprosto nimate časa za urejanje vseh potrebnih dokumentov za pridobitev gradbenega dovoljenja, vam bomo z našo strokovno ekipo z veseljem pomagali. Za vas bomo uredili vse potrebno (projekti, soglasja, vloge), da boste čim prej zaživeli v svojem sanjskem domu.

Pokličite nas na številko 031 504 288 ali pa nam pišite na naš elektronski naslov: info@zi-investicije.si in z veseljem vam bomo pomagali.

Želite izvedeti več?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali!